Buiten sporten Ede? Premium Health Club!

Dat sporten gezond is weten de meesten wel. Er is echter gebleken dat buiten sporten extra effecten op je mentale gezondheid heeft. Buiten sporten in Ede is geweldig door de prachtige omgeving. En bij PHC Ede doen we dit, vooral met Bootcamp.

Voordelen wat buiten sporten met je doet:

Zonlicht zorgt voor de aanmaak van vitamine D. De buitenlucht opzoeken is dus een perfecte gelegenheid om je lichaam te voorzien van deze vitaminen. Vitamine D zorgt namelijk voor sterke botten en geeft een boost aan je immuunsysteem.

De kleur groen blijkt in vele opzichten een zeer positief effect te hebben. Groen zorgt voor ontspanning, balans en verfrissing. Bovendien werkt het rustgevend, waardoor een stress verlagend effect ontstaat.

Buiten verbrand je meer calorieën. Op de eerste plaats is dit te danken aan de krachten van Moeder Natuur, zoals tegenwind en omgevingsfactoren. Bovendien moet je lichaam in de zomermaanden harder werken om warmte te verliezen en in de winter om meer warmte vasthouden.

Buiten sporten werkt ook motiverend. Zo blijkt dat sporten in een groene omgeving een verslavend effect heeft. Dit zorgt er tevens voor dat mensen het buiten langer volhouden.

Buitenlucht is schoner dan binnenlucht! Meer blootstelling aan parken en bossen leidt daarom tot minder kans op depressie, longklachten en hart- en vaatziekten.

Door meer tijd door te brengen in daglicht wordt je slaapritme beter. Buitenlicht heeft namelijk meer effect op je biologische klok dan lampen. Bovendien maak je na buiten sporten meer slaaphormonen aan, waardoor je beter slaapt en algemeen fitter bent.

Doe dus een keer mee met Bootcamp! Een Bootcamp training is een spierversterkende trainingsmethode uitgevoerd in teamverband onder professionele begeleiding van een fitnessinstructeur.

Het doel is om de kracht en uithouding te verbeteren door intense groepstrainingen gedurende de periode van een uur.

Meld je aan voor een Gratis Proeftraining bij Premium Health Club

Claim je Gratis Proeftraining bij Premium Health Club door onderstaand formulier in te vullen.

Let op: slechts 10 plaatsen per week beschikbaar!