Sportschool Premium Health Club in Ede is dé plek voor fitness.

Sportschool Premium Health Club in Ede is dé plek voor individueel fitness  en personal training. Bij Premium Health Club ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefles Fitness.

Weten of Premium Health Club dé sportschool in Ede voor jou is?

Ben jij op zoek naar een sportcentrum in Ede? En ben jij op zoek naar een plek om te starten met fitness, groepslessen en/of personal training? Start dan bij Premium Health Club Ede met o.a. fitness en groepslessen.

Het is lastig om bij de start direct het juiste lidmaatschap uit te kiezen. Zeker als je nog niet zeker weet of jij je wel op je plek voelt bij Premium Health Club. Daarom ben je altijd welkom om een keer kennis te maken en te ervaren hoe klantvriendelijkheid eruit ziet bij het gezelligste sportcentrum van Ede!

Wil jij afvallen, een betere conditie krijgen of jouw sport specifieke prestaties verbeteren? Bij Premium Health Club behaal jij altijd je doel wat jouw doel ook is, zonder ‘stok achter de deur’ is het moeilijk om dat doel te bereiken. Wij gaan bij Premium Health Club samen gaan we op zoek naar bewegingsvormen die bij jou passen. En die je leuk vindt, want alleen dan houdt je ze vol. Samen sporten combineren we met actieve coaching en adviezen over gezonde voeding. Want een gezonde leefstijl is meer dan alleen bewegen. Het vraagt om een gedragsverandering.

Waarom andere kiezen voor Premium Health Club Ede?

  • Begeleid afvallen
  • Uitgebreid aanbod aan groepslessen
  • Persoonlijke begeleiding
  • Gezelligheid
  • Egym

Wil je Gratis kennismaken met hét sportcentrum van Ede?

Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Meld je aan voor een Gratis Proeftraining bij Premium Health Club

Claim je Gratis Proeftraining bij Premium Health Club door onderstaand formulier in te vullen.

Let op: slechts 10 plaatsen per week beschikbaar!