Wat is Personal Training bij Premium Health Club Ede

Voor een langere periode werkt u met een Personal Trainer in aan een gezonde(re) manier van leven. Sport, voeding en gewoontes die invloed hebben op uw fitheid komen aan bod tijdens Personal Training. Blessures en/of beperkingen zijn factoren waar een Personal Trainer rekening mee kan houden.

Aangezien u afspraken maakt met uw trainer zal de motivatie om de afspraak na te komen groter zijn dan wanneer u zonder begeleiding uw doel wilt bereiken. Of het nu gaat om een tussentijdse evaluatie of een geplande trainingsafspraak, weer of geen weer, de afspraak staat en gaat door.

Samen met uw Personal Trainer van Premium Health Club Ede stelt u een doel op en een plan van aanpak. De Personal Trainer motiveert, stimuleert en begeleidt u in het halen van deze doelen. Zowel tijdens de trainingen als daarbuiten, uw Personal Trainer is tevens uw coach. Tussentijdse evaluaties zorgen ervoor dat u op schema blijft en resultaten ziet.

Personal Training is voor een breed publiek. Gezonder leven, vitaler worden, fitter zijn, meer energie, gespierder worden, afvallen of een betere balans in uw leven. Personal Training kan u hierbij helpen.

Als de doelstelling en het plan vastligt gaan we aan de slag met de juiste trainingsvormen die bij u en uw doelen passen. De persoonlijke begeleiding en de creativiteit van uw coach zorgen voor een gevarieerd trainingsprogramma. Elke training zal hierdoor uitdagend zijn en uw lichaam zal elke keer geprikkeld worden zodat er geen gewenning zal ontstaan en er elke keer vooruitgang geboekt zal worden.

Voor u het weet bent u fitter, energieker, krachtiger, gezonder, slanker…..een stap dichter bij uw doel. Dit alles kan bij dé sportschool van Ede: Premium Health Club

Meld je aan voor een Gratis Proeftraining bij Premium Health Club

Claim je Gratis Proeftraining bij Premium Health Club door onderstaand formulier in te vullen.

Let op: slechts 10 plaatsen per week beschikbaar!