Natuurlijk bieden we fitness aan in het fitnesscentrum van Ede

Natuurlijk bieden we fitness aan in het fitnesscentrum van Ede; Premium Health Club. Maar wat is nu eigenlijk fitness?

Fitness is een verzamelterm voor activiteiten die ervoor zorgen dat je in een betere algehele conditie komt. Hieronder valt onder meer de groei van spiermassa (fitness in de vorm van krachttraining), de verbetering van het uithoudingsvermogen (cardio fitness), lenigheid, snelheid en coördinatie. Over het algemeen is fitness erop gericht het lichaam te belasten, waardoor de belastbaarheid vergroot wordt. Doordat fitness activiteiten ervoor zorgen dat het lichaam terug in balans komt, pakt het de belangrijkste doelstellingen van de meeste mensen vanzelf aan, waaronder afvallen. Door meer spiermassa op te bouwen ga je bijvoorbeeld meer calorieën in rust verbranden, waardoor het lichaam vanzelf gaat afslanken. De cardio activiteiten (zoals fietsen of hardlopen) zorgen voor een direct verbranding van calorieën, en -op een hoger niveau- zorgen ze ook voor een verhoogd rustmetabolisme. Metabolisme is een mooi woord voor stofwisseling.

De volgende Fitnessdoelstellingen zijn haalbaar:

EGYM Cirkel Ede

De EGYM Cirkel is een slimme combinatie van 8 volautomatische toestellen. De EGYM-coach stelt eenmaal alle toestellen voor u in en al uw persoonlijke gegevens, zoals uw zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op een chipkaart. Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment, waardoor u binnen 30 minuten een complete workout doet.

Personal Trainer

Heb je toch meer begeleiding nodig en een stok achter de deur? Denk dan aan de Personal Trainer. De personal trainer van Premium Health Club helpt je nog beter om je doelen te behalen en adviseert én motiveert.

Meld je aan voor een Gratis Proeftraining bij Premium Health Club

Claim je Gratis Proeftraining bij Premium Health Club door onderstaand formulier in te vullen.

Let op: slechts 10 plaatsen per week beschikbaar!