Spinning bij Premium health club ede

Spinning kun je ook doen bij Premium Health Club Ede. Op onze locatie op de Hoorn in Ede kun je op ieder moment van de dag terecht voor een virtuele tocht. Spinning is een avontuurlijke spinning les. Je fietst in Monaco of beklimt de Alpe d’Huez. Iedere keer een andere route. Je ontdekt de nationale en internationale hotspots, terwijl je wordt meegesleurd door de opzwepende beats van de muziek.

Uiteraard wordt je bij Premium Health Club Ede op professionele wijze op weg geholpen. Een instructeur zal je helpen bij het op de juiste wijze instellen van je fiets. Zodat het zadel en stuur precies op jouw maat staan. Verder krijg je uitleg over het gebruik van de fiets. Bij spinning in Ede gebruik je echt een andere fiets dan een gewone hometrainer.

En we zullen je aanleren om met een hartslagmeter te trainen. Zeker in het begin adviseren we dit bij spinning zodat je niet over je grenzen heen fietst. Je kunt nl. op zeer eenvoudige wijze precies je trainingsintensiteit bepalen met de hartslagmeter. Die intensiteit is belangrijk en afhankelijk van je doelstelling; wil je bijv. afvallen of juist je conditie verbeteren?

We zien tegenwoordig veel wielrenners die -zeker in de herfst en de winter-  spinning in onze sportschool in Ede gebruiken om de wielerconditie te verbeteren of te onderhouden. Bij Premium Health Club Ede kun je spinnen op ieder moment van de dag en je bent niet afhankelijk van het weer. Op warme dagen is er ook een airconditioning om het hoofd koel te houden.

Heb je een vraag of opmerking over spinning bij PHC Ede? Of wil je het gewoon een keer gratis proberen?

Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Meld je aan voor een Gratis Proeftraining bij Premium Health Club

Claim je Gratis Proeftraining bij Premium Health Club door onderstaand formulier in te vullen.

Let op: slechts 10 plaatsen per week beschikbaar!