Het Team

Jamie

Fitness Instructrice

Victor vd C

Personal trainer - Ik vind het een uitdaging om te ontdekken wat het maximaal haalbare voor jou zou kunnen zijn. Onze gezellige en professionele club geeft zowel voor jou als sporter, als ons de coaches veel uitdaging.

Nieuw Teamlid

Wij zijn opzoek naar nieuwe teamleden! Lijkt het jou leuk om bij aan de slag te gaan als fitnessinstructeur? Aarzel dan niet en neem even contact op!

Maureen

Persoonlijk contact in de sportschool is voor mij erg belangrijk. Gelukkig is Premium Health Club daarvoor de perfecte plek! Ik help u graag op weg in uw sportieve avonturen!

Rianka

Fitness instructeur - Ik werk met veel plezier bij PHC door de leuke collega's en sporters en dat komt door de combinatie van sociale contacten en sporten!

Merie

Pilates instructeur

Lars

Fitness instructeur - Bij PHC hangt altijd een gezellige maar ook professionele sfeer, waarin mijn collega's en ik bereid zijn u te helpen en klaarstaan voor nieuwe uitdagingen.

Gaelwyn

Fitness instructeur - Ik vind het een uitdaging om op een creatieve manier de beste methode te ontdekken die u helpt uw doelen te behalen. Bij Premium Health Club kunt u terecht voor de juiste aanpak, aandacht, begeleiding en training disciplines. Of dit nu op gebied van voeding, coaching, leefstijl of (creatieve) training betreft, het is allemaal mogelijk!

Jelle

Na de opleiding Food & Business, verschillende bijbaantjes en het opzetten van m’n eigen bedrijf, is het nu tijd voor een nieuwe uitdaging bij PHC! Mijn naam is Jelle, kom uit Ede en in de afgelopen drie jaar heb ik me na m’n studie verdiept in de wereld van voeding en gezondheid. Ik help mensen graag om het lichaam beter te begrijpen, omdat ik het belangrijk vind dat wij als samenleving wat bewuster met onze gezondheid omgaan. Ik kan me hiervoor geen betere plek voor bedenken dan Premium Health Club!

Linda

Pim

Eigenaar

Stijn