Teamleden

Dan Nziza

Circuit trainer

Victor vd C

Personal trainer
Ik vind het een uitdaging om te ontdekken wat het maximaal haalbare voor jou zou kunnen zijn. Onze gezellige en professionele club geeft zowel voor jou als sporter, als ons de coaches veel uitdaging.

Victor B

Personal trainer
Wat ik leuk vind bij PHC is het familie gevoel dat de gehele club heeft dankzij de interactie van zowel het team als de leden van onze sportschool.

Vera

Yoga docent
Het persoonlijke karakter, de laagdrempeligheid, openheid, vriendelijkheid, warmte en gezelligheid maken dat ik me thuis voel bij PHC.

Rianka

Fitness instructeur
Ik werk met veel plezier bij PHC door de leuke collega's en sporters en dat komt door de combinatie van sociale contacten en sporten!

Merie

Pilates instructeur

Marc

Fitness instructeur

Lars

Fitness instructeur
Bij PHC hangt altijd een gezellige maar ook professionele sfeer, waarin mijn collega's en ik bereid zijn u te helpen en klaarstaan voor nieuwe uitdagingen.

Erik

Fitness instructeur
Ik word blij van mensen in beweging. Op onze schitterende PHC locaties is er voor ieder wat wils op sportief gebied. Jong geleerd is oud gedaan en je bent nooit te oud om te leren, gaan hand in hand.

Claudia

Lifestyle Coach
Het allerleukste bij PHC vind ik de sfeer op de club, de leden & mijn collega's. Omdat we een kleine sportschool zijn hebben we goed persoonlijk contact met de leden en daarom kunnen we ze goed helpen naar een gezondere leefstijl & een goed trainings programma! Als de leden doelen halen en blij zijn, ben ik dat ook!

Babette-Williane

Pim

Eigenaar

Aaron

Fitness instructeur

Samantha

Personal trainer
Het leuke aan PHC vind ik het contact met de mensen door mede de ongedwongen sfeer. De klant op weg helpen op welke manier hij of zij dat prettig vindt, daar geniet ik van.