Jamie

Fitness Instructrice

Victor vd C

Personal trainer - Ik vind het een uitdaging om te ontdekken wat het maximaal haalbare voor jou zou kunnen zijn. Onze gezellige en professionele club geeft zowel voor jou als sporter, als ons de coaches veel uitdaging.

Nieuw Teamlid

Wij zijn opzoek naar nieuwe teamleden! Lijkt het jou leuk om bij aan de slag te gaan als fitnessinstructeur? Aarzel dan niet en neem even contact op!

Samantha

Personal trainer - Het leuke aan PHC vind ik het contact met de mensen door mede de ongedwongen sfeer. De klant op weg helpen op welke manier hij of zij dat prettig vindt, daar geniet ik van.

Rianka

Fitness instructeur - Ik werk met veel plezier bij PHC door de leuke collega's en sporters en dat komt door de combinatie van sociale contacten en sporten!

Merie

Pilates instructeur

Lars

Fitness instructeur - Bij PHC hangt altijd een gezellige maar ook professionele sfeer, waarin mijn collega's en ik bereid zijn u te helpen en klaarstaan voor nieuwe uitdagingen.

Erik

Fitness instructeur - Ik word blij van mensen in beweging. Op onze schitterende PHC locaties is er voor ieder wat wils op sportief gebied. Jong geleerd is oud gedaan en je bent nooit te oud om te leren, gaan hand in hand.

Jelle

Na de opleiding Food & Business, verschillende bijbaantjes en het opzetten van m’n eigen bedrijf, is het nu tijd voor een nieuwe uitdaging bij PHC! Mijn naam is Jelle, kom uit Ede en in de afgelopen drie jaar heb ik me na m’n studie verdiept in de wereld van voeding en gezondheid. Ik help mensen graag om het lichaam beter te begrijpen, omdat ik het belangrijk vind dat wij als samenleving wat bewuster met onze gezondheid omgaan. Ik kan me hiervoor geen betere plek voor bedenken dan Premium Health Club!

Pim

Eigenaar