Jamie

Fitness Instructrice

Victor vd C

Personal trainer - Ik vind het een uitdaging om te ontdekken wat het maximaal haalbare voor jou zou kunnen zijn. Onze gezellige en professionele club geeft zowel voor jou als sporter, als ons de coaches veel uitdaging.

Nieuw Teamlid

Wij zijn opzoek naar nieuwe teamleden! Lijkt het jou leuk om bij aan de slag te gaan als fitnessinstructeur? Aarzel dan niet en neem even contact op!

Samantha

Personal trainer - Het leuke aan PHC vind ik het contact met de mensen door mede de ongedwongen sfeer. De klant op weg helpen op welke manier hij of zij dat prettig vindt, daar geniet ik van.

Rianka

Fitness instructeur - Ik werk met veel plezier bij PHC door de leuke collega's en sporters en dat komt door de combinatie van sociale contacten en sporten!

Merie

Pilates instructeur

Lars

Fitness instructeur - Bij PHC hangt altijd een gezellige maar ook professionele sfeer, waarin mijn collega's en ik bereid zijn u te helpen en klaarstaan voor nieuwe uitdagingen.

Erik

Fitness instructeur - Ik word blij van mensen in beweging. Op onze schitterende PHC locaties is er voor ieder wat wils op sportief gebied. Jong geleerd is oud gedaan en je bent nooit te oud om te leren, gaan hand in hand.

Claudia

Lifestyle Coach - Het allerleukste bij PHC vind ik de sfeer op de club, de leden & mijn collega's. Omdat we een kleine sportschool zijn hebben we goed persoonlijk contact met de leden en daarom kunnen we ze goed helpen naar een gezondere leefstijl & een goed trainings programma! Als de leden doelen halen en blij zijn, ben ik dat ook!

Pim

Eigenaar