Fysiotherapie Ede bij Premium Health Club

De fysiotherapeuten in Ede zijn goed bekend met Premium Health Club. Zo verzorgt PHC Ede regelmatig workshops voor de fysiotherapie. Dat maakt dat er zeer regelmatig mensen doorgestuurd worden door de fysio.

Stel je hebt een blessure. Vaak kom je dan eerst bij een fysiotherapeut of een sportfysio. Naast behandelen is er ook aandacht voor (medische) fitness. Medische fitness is fitness onder begeleiding van een fysiotherapeut en/of bewegingsspecialist. De gespecialiseerde fysiotherapeut en/of bewegingsspecialist helpen jou op een verantwoorde manier te sporten en bewegen.

Als deze behandeling door de fysio erop zit neemt PHC Ede het vaak over. We hebben dan (indien de klant hier toestemming voor geeft) contact met de fysio om te kijken welke oefeningen we juist wel en welke we vooral niet moeten doen. Omdat de gediplomeerde instructeurs van Premium Health Club Ede vaak dezelfde taal spreken als de fysio, maakt dit het vervolg traject voor de klant erg prettig.

Op onze beide locaties werken we ook nauw samen met Fysiopraktijk De Veluwse Poort en met Mijn Fysio, gespecialiseerd in sportfysiotherapie. Door onze korte lijnen met deze specialisten kunnen wij onze klanten vaak snel doorverwijzen en is het herstel daardoor vaak veel sneller. En door de grote ervaring van onze collega’s bij Premium Health Club Ede wordt je klacht sneller (h)erkent en ben jij uiteindelijk de grote winnaar!

Wil je meer weten over de samenwerking tussen Premium Health Club Ede en de fysio in Ede?

Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om je vraag te beantwoorden. Tot straks!

Meld je aan voor een Gratis Proeftraining bij Premium Health Club

Claim je Gratis Proeftraining bij Premium Health Club door onderstaand formulier in te vullen.

Let op: slechts 10 plaatsen per week beschikbaar!