Bij Premium Health Club Ede bepaal jij de regels en bieden wij je de tools. Zo kan je op verschillende manieren onze groepslessen volgen, namelijk live o.l.v. een gediplomeerde instructeur. Virtual Cycling (spinning) op onze locatie aan de Hoorn. Via Fitsnacks TV hebben we speciaal voor onze leden een keur aan groepslessen online. Van Steps tot Boksen, van Yoga tot Zumba.

Wil jij iemand die je tijdens een groepsles begeleidt, checkt of je de oefeningen goed uitvoert en jou persoonlijk motiveert als het pittig wordt? Dan moet je zéker LIVE groepslessen gaan. In onze Live lessen bieden we je te gekke Freestyle lessen aan. Pilates, Zumba, Yoga, Circuittraining maar ook bv Bootcamp buiten! Onze professioneel opgeleide instructeurs weten hoe ze jou het beste uit de les kunnen laten halen. Kijk hier welke groepslessen we aanbieden.

Vind je het leuk om een keer een lesje te proberen en kennis te maken met onze manier van werken? Maak dan een geheel vrijblijvende afspraak voor een gratis groepsles. Dan kan ook jij ervaren waarom onze leden ons kwalificeren als het gezelligste sportcentrum van Ede!!

Klik hieronder wat jou het meest aanspreekt en kom meer te weten over onze verschillende lessen.

Meld je aan voor een Gratis Proeftraining bij Premium Health Club

Claim je Gratis Proeftraining bij Premium Health Club door onderstaand formulier in te vullen.

Let op: slechts 10 plaatsen per week beschikbaar!