Afvallen in Ede: je start bij Premium Health Club

Uiteraard is ook bij Premium Health Club Ede afvallen een hot item! Afslanken willen de meesten wel. Onze voedingscoaches werken met het beproefde Vytal programma. Dit programma is ontwikkeld door gediplomeerde diëtisten.

Als je wilt afvallen, dan is het aanpassen van je eetpatroon de eerste en belangrijkste stap. Daarnaast is bewegen goed voor je gezondheid en het helpt bij het afvallen. Het gaat dus om de combinatie.

Sport en bewegen helpt om je gewicht gezond te houden en bewegen verkleint het risico op verschillende chronische ziekten zoals hart- en vaatziekten. Je valt af als je meer energie verbrandt dan je binnenkrijgt uit eten en drinken. Daarvoor zal je langere tijd gezonder en minder moeten eten en meer moeten sporten en bewegen. Gezond afvallen gaat geleidelijk.

Wil je afslanken, dan is het belangrijk om elke dag in ieder geval 60 minuten matig intensief te bewegen. Hierbij kunnen de trainers van PHC Ede je uitstekend bij helpen.

Het is het belangrijkste dat je iets kiest wat bij je past. Een sport of activiteit die je leuk vindt. Want alleen dan zal je het bewegen en sporten volhouden en dus ook met je gewicht blijvend resultaat behalen. Met krachtsport verbeter je voornamelijk je lichaamssamenstelling: minder vet en meer spieren. Krachtsport leidt tot een strakker figuur en je kunt het bereikte gewicht beter vasthouden.

Met duursport verbrand je in het algemeen veel energie, meer dan met krachttraining. Dat komt omdat je met duursport je over een langere tijd inspant. Dat helpt goed bij het afvallen. Maar grote effecten bereik je alleen als je daarnaast gezond eet.

Wil je meer weten over afvallen?

Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om je vraag te beantwoorden. Tot straks!

Meld je aan voor een Gratis Proeftraining bij Premium Health Club

Claim je Gratis Proeftraining bij Premium Health Club door onderstaand formulier in te vullen.

Let op: slechts 10 plaatsen per week beschikbaar!