Wat is Bootcamp?

Bootcamp bij Premium Health Club Ede is in groepsverband sporten in de buitenlucht onder begeleiding van een trainer. Is binnen in een sportschool zitten niks voor jou? Maar wil je fit, sterk, soepel, strak en in de buitenlucht in beweging zijn? Dan is Bootcamp in Ede echt iets voor jou! De Bootcamp trainingen bestaan o.a. uit: hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen in de natuur. De ideale work-out om je sterk, strak, slank en energiek te laten voelen in de uitdagende omgeving van strand, bos, park of duinen

Je hoeft niet te denken dat Bootcamp (te) zwaar is! De gediplomeerde trainers van Premium Health Club Ede zorgen ervoor dat de training voor iedereen op elk niveau te volgen is! En hoe heerlijk is het om lekker buiten te trainen in het bos!

De belangrijkste kenmerken voor een Bootcamp training zijn:

Onze trainers zijn opgeleid om deelnemers met verschillende niveau’s goed te kunnen begeleiden. Door deze combinatie van deelnemers in één training, hebben wij gevarieerde groepen tijdens de training.

De Bootcamp trainingen vinden altijd plaats in de buitenlucht en in Ede. Dus ook bij een spatje regen, wind of een heerlijk stralend zonnetje. De buiten sporten trainingen worden gegeven in een uitdagende omgeving. Door o.a. het gebruik van je eigen lichaamsgewicht, de bankjes in het park, de traptreden en het mulle zand wordt de omgeving volledig benut. De Bootcamp trainer zorgt geregeld ook voor materialen als touwen, kettlebells en TRX’en.

Uiteraard kun je bij Premium Health Club ook binnen fitnessen als buiten echt niet mogelijk is vanwege het weer, klik hier voor meer informatie over fitnessen in Ede.

Meld je aan voor een Gratis Proeftraining bij Premium Health Club

Claim je Gratis Proeftraining bij Premium Health Club door onderstaand formulier in te vullen.

Let op: slechts 10 plaatsen per week beschikbaar!