• Header

Welkom terug

Ede, 30 juni 2020

Lieve beste leden!

Morgen mogen we weer! Wij zijn er klaar voor. En jullie ook! De reserveringen om te sporten stromen binnen. In de eerste plaats willen we jullie bedanken voor jullie loyaliteit in deze bijzondere periode. Dankzij jullie zijn we er nog en gaan we er weer met groot enthousiasme tegenaan!

BEDANKT!!

De komende periode gaan we dus open, maar het zal anders zijn dan jullie gewend waren. Alhoewel; anderhalve meter is inmiddels gewoon. En dat blijft de belangrijkste regel. Verder hier nog een paar spelregels:
1. Gebruik je eigen handdoek
2. Bij binnenkomst je handen wassen/desinfecteren
3. Houdt de apparatuur (zelf) schoon
4. Kom zoveel mogelijk op tijd, in sportkleding en op de fiets
5. En verder alle bekende maatregelen van het RIVM
We moeten het samen doen en dat gaan we ook doen! Daarom zijn we Premium Health Club!!

De Corona-tijd heeft ook voor Team PHC wat mutaties opgeleverd, helaas Zo hebben Tooraj (Zumba) , Ilse (Yoga) en Peter (Taigong) aangegeven te stoppen bij ons. Tooraj heeft met zijn longklachten aangegeven dat het te spannend is om in deze tijd les te geven. En Ilse en Peter hebben een nieuwe baan! Door de Corona hebben we niet echt afscheid van ze kunnen nemen. Maar natuurlijk bedanken we ze hartelijk voor de tijd dat ze bij ons les gegeven hebben! Uiteraard zijn we alweer druk bezig om ons lesrooster aan te vullen en jullie genoeg verschillende groepslessen aan te bieden. We houden jullie op de hoogte.

Tot slot; wij gaan ons misschien wel nog meer inzetten om jullie weer te helpen bij het behalen van je doelen. Mocht je ergens tegenaan lopen, zeg het dan svp tegen ons. Dan kunnen we er iets mee doen. En je mag mij altijd persoonlijk mailen op phcpim@gmail.com. Meestal heb je dan al dezelfde dag een reactie.
Ik ben blij dat ik weer kan zeggen: SPORT ZE!!!!

Met vriendelijke groet,

Mede namens mijn collegas van Team PHC,
Pim

Nieuws

  • M.i.v. donderdag 6 augustus!

    Beste leden van Premium Health Club,   Het gaat goed met de club e...

    Lees meer
  • Welkom Erik!

    De Coronatijd brengt ook bijzondere dingen met zich mee. Erik de Jong, 55 jaa...

    Lees meer
Meer nieuws