• Header

Hou vol....

Beste, sportieve PHC-leden!

 

Na weer een week met persconferenties, debatten en allerlei specialisten hierbij een update van een aantal Corona regels.

 

We mogen wel stellen dat we het met z'n allen binnen de sportscholen (en bij Premium Health Club in het bijzonder) goed doen. We worden niet meer genoemd tijdens de vernieuwde maatregelen. Wij volgen als club het beleid van onze branchevereniging NL Actief. En hier komen tot nu geen nieuwe zaken naar voren. Al worden er op dit moment nog steeds zaken besproken. Voor alle duidelijkheid zal ik er nu een aantal bespreken.

 

Mondkapjes:

 

In openbare ruimtes wordt vanaf heden geadviseerd een mondkapje te dragen. In de Topsporthal bv. wordt u geadviseerd bij binnenkomst een mondkapje te dragen. Tot nader order is dit niet nodig als u in de fitness/Egym ruimte bent. Uiteraard houden we wel de anderhalve meter in de gaten.

 

Reserveren:

 

Het blijft belangrijk dat u reserveert. Dit gaat al erg goed, maar is ook zeker belangrijk bij de groepslessen. Mocht de les ‘vol’ zijn, dan is dat zo, en kunnen we niet nog extra plekken creëren. Ik ben aan het kijken hoe we de groepslessen uit kunnen breiden. Maar voor nu moeten we roeien met de riemen die we hebben.

 

Ventileren:

 

In de Topsporthal is de installatie Corona-proof . Dus hier geen probleem. Op de Hoorn ook niet, want hier moeten we gewoon goed ventileren en dat is voldoende. Het betekent wel dat het steeds kouder wordt. Dus…neem een extra sweater of trainingsjack mee, want de binnentemperatuur zal echt wel frisser worden!

 

Schoonmaken:

 

Het schoonmaken gaat ook prima. Het idee is dat je vooraf je eigen apparaat schoonmaakt met de daarvoor bestemde doekjes. En dan specifiek die gedeeltes die je met je handen aanraakt. Dit werkt in de praktijk uitstekend. En ons personeel zal ook regelmatig de apparatuur extra reinigen.

 

Afspraken:

 

Indien u spontaan wilt sporten, kunt u ons altijd bellen of er een plekje is. Voor de locatie Hoorn belt u met 0318-712456 en voor de Zandlaan/TSH met 0318-712457. In de praktijk kunt u 9 van de 10 keer gewoon terecht!

Parkeren:

Tot slot hebben we te maken met beperkte mogelijkheden tot parkeren aan de Hoorn. Officieel heeft PHC hier slechts 5 (!) plekken. We kunnen dus verder niets claimen. En zult u, als er geen plek is, op straat moeten parkeren. Ons personeel zet de auto al op straat om het voor u mogelijk te maken te parkeren. Maar ook hier geldt vol=vol.

 

Dit laatste punt heeft natuurlijk niets met Corona te maken….

 

Mocht u vragen of opmerkingen hebben, spreek ons dan gerust aan. U kunt mij ook altijd via de mail bereiken op phcpim@gmail.com.

 

Het blijven bijzondere tijden. Ik hoop dat iedereen hier goed door heen komt. We zullen het met z’n allen moeten doen. En daarom blijft onze slogan die we in het begin van de crisis in het leven riepen, actueel:

 

#STAYPREMIUMHEALTHY

 

Met vriendelijke groet,

Pim

Nieuws

  • Nieuwe collega!

    WELKOM VICTOR !!   En gelukkig hebben we weer een nieuwe collega! ...

    Lees meer
  • Hou vol....

    Beste, sportieve PHC-leden!   Na weer een week met persconferentie...

    Lees meer
Meer nieuws