• Header

​Experience Day Van der Knaaphal

Experience Day Van der Knaaphal

Beleef het sportieve middelpunt van Ede: Van der Knaaphal biedt unieke inkijk in de wereld van sport en gezondheid

Voor de nieuwsgierige sportievelingen, voor de fitboys & girls, voor de gezonde levensgenieter, voor de gezellige actieveling: ga zaterdag 15 september op expeditie in de Van der Knaaphal, dé topsporthal van Ede. Alle deuren gaan voor je open, beleef de dynamiek van sportief Ede, geniet van een gezond hapje in het Sportcafé TimeOut en laat je uitdagen door verschillende sportcontesten met mooie prijzen. De toegang is gratis!

In de Van der Knaaphal komen vitaliteit en gezondheid bij elkaar. Het is dé plek waar studenten, jongeren en sporters elkaar treffen voor een wedstrijd, training, gezonde maaltijd en voor de gezelligheid. De hal bruist van de activiteiten. Dat wordt ook duidelijk op 15 september. Alles wordt uit de kast gehaald om inwoners kennis te laten maken met dit sportieve middelpunt. Edese topsporters Kimberley Bos (skeleton, Olympische Spelen 2018) en Eva Hovenkamp (sprinten, Nederlands recordhouder op 4x400 estafette) dragen de Topsporthal een warm hart toe en heten bezoekers van harte welkom! Zelf komen ze natuurlijk ook in actie!

Routes Onderwijs, Gezondheid en Sport

Op basis van eigen interesses krijgen de bezoekers via drie routes (Onderwijs, Gezondheid en Sport) een goed beeld van de ambities van de Topsporthal. Onderweg worden zij uitgedaagd mee te doen met sportieve challenges , fittesten en een smoothie-proeverij. Studenten van het Dulon College geven diverse demonstraties, zoals  het opzienbarende ‘aanhoudingstechnieken bij verzet’ (opleiding veiligheid).  

 

Jeugdige sporters: goed beginnen is een leven lang bewegen!

De Van der Knaaphal is het thuishonk van SAM Multisport Kids en de Talent Academy Ede. Centraal staat de brede motorische ontwikkeling van kinderen. In een speciale trainingsruimte kunnen kinderen en hun ouders op 15 september ervaren hoe diverse beweegvormen bijdragen aan een leven lang bewegen vol plezier. Sportverenigingen zoals ZVV (voetbal), TweeVV (volleybal) en Fightin’Nabil (karate) koppelen hiervoor hun beste bewegingen aan elkaar.

Sportabonnement winnen!

Het is tijdens de Experience Day ook open huis bij sportieve ondernemers als Mijn Fysiopraktijk en Premium Health Club. Het veelbelovende e-Gym is vandaag gratis te proberen. De winnaar van de krachttest krijgt zelfs een jaarabonnement kado. Oud-toppsporters Maarten en Annita weten als geen ander wat goede fysio betekent voor een sporter. In hun praktijk tonen ze het weldadige effect van fysio en delen ze tips en trics voor gezonde spieren.

Haal het beste uit jezelf. Ga aan de slag met jouw goede voornemens. Stel jezelf sportieve en gezonde doelen! Of kom voor de gezelligheid, het goede eten en de bruisende sfeer Het begint met de eerste stap over de drempel van dit sportparadijs.  Een experience die je niet wilt missen!

Experience Day Van der Knaaphal

15 september, Zandlaan 27

Van 10.00-16.00 uur

Gratis toegang

Demo’s, experiences, fittesten, contesten de hele dag door.

 

 

 

 

 

 

Nieuws

  • Het 'Je Echte Leeftijd Fitplan'

    Ga fitter en slanker de winter door bij PHC Ede. 

    Lees meer
  • Zumba

    Hallo Zumba liefhebbers!!

    Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.