• Header

23 maart 2020

Bericht van Pim!                               

Beste leden,

Premium Health Club, onze club is voorlopig gesloten….

Ondanks dat de sluiting door het Corona virus totale overmacht is, snappen we dat deze situatie ook voor jullie enorm vervelend is. Daarom zijn wij met het hele team samen gekomen om direct actie te ondernemen en te zorgen dat jij ook in deze uitdagende periode fit en gezond blijft!

Op deze manier werken op afstand is voor ons best moeilijk en arbeidsintensiever dan we dachten, maar we doen het met veel plezier.

Jullie krijgen thuistrainingen, voedingstips en leuke beweegclips van ons Team PHC! Volg hiervoor onze Facebook en Instagram accounts. Wil je het liever in je mailbox krijgen, dan horen we dit graag.

Tenslotte; het is echt overmacht. Iedereen in Nederland heeft er mee te maken en iedereen moet doen wat de overheid ons oplegt. Laten we eerst eens even afwachten wat er de komende weken gebeurt. Ondertussen denken wij er over wat we extra kunnen doen om de eventuele trainingsachterstand straks te compenseren.

Wij doen ons best om iedereen fit te houden. Zodat we qua gezondheid of conditie niet achterop raken. Gelukkig krijg ik veel enthousiaste reacties over hoe Premium Health Club de crisis aanpakt. We zijn een voorbeeld voor anderen, merken we. We horen alleen maar complimenten. Doe met ons allemaal mee en stap in. En blijf gezond!

#STAYPREMIUMHEALTHY

Met vriendelijke groet,

Pim Kooy,

phcpim@gmail.com

Nieuws

  • 1 april 2020 (en dit is geen grap)

    Onderwerp: bericht van Pim 2 Ede, 1 april 2020 Beste en gewaardeerde sp...

    Lees meer
  • 23 maart 2020

    Bericht van Pim!                 ...

    Lees meer
Meer nieuws