Les omschrijving

Tai Gong

Tai-Gong is een combinatie van Taiji, Qi-Gong, Mindfulness en de T.C.M.(de Traditional Chinese Medicine). Tai-Gong is een vloeiende manier van bewegen waarbij pezen, spieren, het bindweefsel en gewrichten gemasseerd en gesmeerd worden. Dit zorgt voor soepelheid en hydratatie waardoor er makkelijker afvalstoffen afgevoerd kunnen worden.
Daarnaast zorgt het voor een ontspannen energiestroom, waardoor energetische en fysieke blokkades worden opgeheven. Je creëert ruimte in je geest en in je lijf, daardoor gaat het zenuwstelsel ontspannen, je bloeddruk, sterkt het je organen en zorgt dat je bewuster met jezelf omgaat.(stress verlagend). De Tai-Gong wordt gegeven door Peter Driessen. Peter heeft al meer dan 15 jaar ervaring in de fitnessbranche, geeft Bodybalance en is T.C.M. beoefenaar met specificatie: acupunctuur, healing en massage.
Tai-Gong is laagdrempelig, en is voor iedereen toegankelijk. Er wordt niet alleen nadruk gelegd op de beweging en ademhaling, maar je krijgt ook kennis van de meridianen(energiebanen), zelfreflectie, bewustwording, de metafysische werkingen en meditatie technieken.

Op www.taigong.nl vind je meer achtergrond informatie over de Tai-Gong, zoals filmpjes, oefeningen en tips.

Meedoen

Bel met 0318-712456, en geef je op voor  Tai-Gong. Deze les wordt als cursus vorm aangeboden. De data zijn zaterdag 21 januari 2017 van 11-12 uur en één op dinsdag 24 januari 2017 van 10-11 uur.

Eigenschappen

  • vloeiende manier van bewegen
  • soepelheid en hydratatie
  • ontspannen